Vanliga frågor

Nej, all behandling sker privat utanför den offentliga vården.

Ja, vi använder oss av behandlingsmetoder som är lämpliga att undersöka och behandla med på distans. Det fungerar dock inte för alla typer av besvär utan då hänvisar vi er tillbaka till fysisk vård.

Videobesök ligger på 349 SEK och inkluderar en kostnadsfri chat 2 dagar efter om det finns behov för detta.

Ni kommer efter er bokning få en länk till vår webtjänst kaddio, där ni loggar in med mobilt bank- ID. Se till att vara inloggad i god tid inför besöket. Vi kommer starta samtalet åt er vid den bokade tiden.

Ni bör ha en stabil internetuppkoppling, en webkamera i er mobil/dator eller surfplatta och fungerande ljud på er enhet. Ni behöver också kunna ställa er enhet så att det går att se hela kroppen vid undersökningen.

Videobesök betalas antingen direkt via swish eller faktura.

Klicka på fliken “boka nu”. Därefter loggar du in med ditt mobila bank-id eller personnummer och väljer en tid som passar dig. Är du osäker kring något så kontaktar du oss via meddelandefunktionen så hör vi av oss till er.

Besöket beräknas ta ca 20-25 minuter.

Ja, vi har för närvarande ingen fast lokal utan all undersökning och behandling sker digitalt.

Ja, all undersökning och behandling dokumenteras i ett krypterat och CE-märkt journalsystem.

All data krypteras både när den skickas och där den lagras. Det sker en automatisk back up varje dygn. Vi använder oss av företaget Kaddios journalsystem som är CE-märkt och registrerat som en medicinsk produkt av läkemedelsverket.

Ja, vi har den lagstadgade patient och ansvarsförsäkringen genom bolaget IF som täcker alla potentiella vårdskador vid undersökning och behandling..

Vanligtvis behöver vi se kroppsdelen som ska undersökas och även kringliggande leder för att göra en bra bedömning. Exempelvis kortare shorts och en sportbh fungerar oftast bra.